Blinkend schoon!

Een goede schoonmaak is van essentieel belang en levert een bijdrage aan ieders welzijn en beleving.
Maar hoe blinkend schoon is het eigenlijk na de schoonmaak? En voldoet de kwaliteit van de schoonmaak aan uw verwachtingen én de geldende normen?

BLINKQ is een onafhankelijk adviesbureau, dat kwaliteitsmetingen verricht na uitgevoerde schoonmaakactiviteiten. Aan de hand van op maat geschreven meetsystemen worden objectieve controles uitgevoerd, ook op plaatsen waar vuilsporen voor het blote oog niet zichtbaar zijn.

De resultaten van de kwaliteitsmeting worden geanalyseerd en vanuit een onafhankelijke rapportage kunnen er verbetermaatregelen worden gedefinieerd en geïmplementeerd. BLINKQ is een onafhankelijke organisatie, die zich toelegt op kwaliteitsmetingen van de verrichte schoonmaak.

De branches waarvoor we werken, omvatten onder meer horeca, kantoren, scholen en andere dienstverlenende organisaties door het gehele land. BLINKQ gebruikt standaard meetsystemen, alsmede unieke modules, die worden afgestemd op specifieke wensen en eisen. Met de basissystemen wordt een integrale meting verricht, waarbij alle fundamentele objecten aan bod komen. Bepaalde situaties vereisen echter een aanvullende of afwijkende inspectie, zoals de controle op vuilsporen die onzichtbaar zijn voor het blote oog; op verzoek kunnen wij hiervoor een meting verrichten met ultraviolet licht, een methode die snel en doeltreffend resultaat oplevert.

Een objectieve meting geeft inzicht in de wijze waarop de schoonmaak functioneert en welke kwaliteit daarbij wordt geleverd. Voldoet deze kwaliteit aan de normen en verwachtingen? Wat kan er worden verbeterd?
En hoe? BLINKQ adviseerd en begeleiden in het gehele traject en geven op verzoek tevens korte, praktijkgerichte traingingen op locatie.

Indien u meer informatie wenst, komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.
Neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 
Copyright Blinkq ©   |   Website Realisatie V13 Internet